• darkblurbg

Gezocht! Een gedreven Plustijd-docent vanaf 8 uur per week m/v (meer uren zeker mogelijk!)

Studiecentrumc2 zoekt vanwege groei van het bedrijf voor haar bijzondere educatieproject Plustijd een gemotiveerde basisschoolleerkracht met specialisatie bovenbouw. Het doel van het project is om kinderen uit Lelystad in de groepen 5, 6, 7 en 8 van het basisonderwijs de kans te bieden om;

  • Leerachterstanden op het gebied van taal, rekenen en begrijpend lezen in te lopen of te verkleinen,
  • Te “leren leren” en het samenwerken te versterken, waardoor de werkhouding en het plezier in het leren positief wordt beïnvloed en de motivatie en zelfvertrouwen worden vergroot.

Tijdens het project Plustijd wordt de leerstof op een creatieve wijze aangeboden in de vorm van projecten waarbij allerlei vaardigheden spelenderwijs aangeleerd worden. Plustijd draagt bij aan het maken van een goede start op het voortgezet onderwijs, waardoor schooluitval zoveel mogelijk wordt voorkomen en de kansen op succes worden vergroot.

De functie

Jij krijgt als plustijdleerkracht twee scholen onder je hoede. Jij bent medeverantwoordelijk voor de inhoud van de lessen en de progressie van de leerlingen. Je onderhoudt contact met de leerkrachten van de school en met je collega’s bij Studiecentrumc2. Op een creatieve manier bied je leerstof en vaardigheden aan bij de leerlingen. Een bijzonder project binnen het onderwijs. Wil jij de kansen op succes voor deze leerlingen vergroten? Wij horen het graag! Naast 8 uur voor Plustijd is er ook zeker de mogelijkheid om andere taken op je te nemen. Denk aan schoolbegeleiding voor het basisonderwijs en bijlessen op een van onze locaties of intern op scholen. Een baan tot 24 uur hoort tot de mogelijkheden.

Jouw profiel

Jij hebt de PABO afgerond, bent een onderwijstalent en je staat stevig in je schoenen en de ideeën van hoe je het beste uit de leerlingen kunt halen borrelen nu al op je in hoofd. Je werkt graag samen en je bent flexibel. Wanneer dat nodig is kan jij je snel aanpassen om de stof op een andere manier aan te bieden. 

Het bedrijf

Studiecentrumc2 is een onderwijsbedrijf dat met enorm veel passie ondersteuning biedt aan alle leerlingen die dat nodig hebben. Wij staan voor iedereen klaar en doen dat vanuit ons gedreven team dat bestaat uit zeer enthousiaste onderwijzers die kinderen echt zien en op maat begeleiding kunnen bieden. Wij onderscheiden ons door onze passie voor toegepast onderwijs. Want de leerling is en blijft ons uitgangspunt. Op twee terreinen willen wij blijven groeien: in ons vak en in ons werkveld. Durf jij het aan om samen met ons verder te gaan?

Contact

Enthousiast? Wij zien je brief en je cv graag voor 1 juli 2019 tegemoet. De gesprekken vinden plaats in de week na de sluitingsdatum. Meer informatie? Bel met Eelco de Boer 06 - 1827 6148 of Tinette Kruiger 06 - 3971 9823. M: info@studiecentrumc2.nl en www.studiecentrumc2.nl