• darkblurbg

Openingstijden en Tarieven

Begeleiding volg je bij ons een tot drie keer per week. Ons team bestaat uit professionals en geen scholieren. Wij begeleiden alle vakken, vaardigheden en alle niveaus en altijd op maat. Huiswerkbegeleiding bij Studiecentrumc2 is van hoge kwaliteit, wij begeleiden leerlingen op maat en individueel. De structuur is belangrijk; vaste groepen, vaste tijden en vaste begeleiders waardoor de rust en groei sterke ankers zijn. Leerlingen van de basisschool volgen één uur per keer ondersteuning, leerlingen van het voortgezet onderwijs twee uur per keer. 

In de middag zijn wij open van 14-16 uur en van 16-18 uur en elke avond van 19-21 uur. Op zaterdag zijn wij (in Lelystad) open van 12-14 uur.  

Studiebegeleiding voor het voortgezet onderwijs:

Eenmaal per week kost 160 euro per maand

Tweemaal per week kost 250 euro per maand

Driemaal per week kost 350 euro per maand 

Een bijles kost 47,25 euro per keer.

Schoolbegeleiding vanaf eenmaal per week kost 110 euro per maand. Tweemaal per week 1 uur schoolbegeleiding voor het basisonderwijs kost 215 euro per maand.

Administratiekosten en/of intakegesprekken brengen wij niet in rekening. Ook de overige gesprekken, bijvoorbeeld op school, rekenen wij niet. Contacten buiten de begeleidingsuren om met ouders brengen wij ook niet in rekening, maar houden wij wel heel graag. Lessen die niet gevolgd kunnen worden mogen binnen twee weken ingehaald worden op de beschikbare momenten. Graag afzeggen via het contactformulier of met een berichtje naar 06-39719823.