• darkblurbg

Openingstijden en Tarieven

Alles wat wij bieden is op maat. Van online begeleiding tot bijles op locatie. Ons team bestaat uit professionals en geen scholieren. Wij begeleiden alle vakken, vaardigheden en alle niveaus en altijd op maat. Begeleiding bij Studiecentrumc2 is van hoge kwaliteit, wij ondersteunen leerlingen op maat en individueel. Daarom is een intakegesprek belangrijk zodat wij allereerst de leerbehoefte in kaart kunnen brengen. Dit intakegesprek is voorlopig telefonisch. Vervolgens is onze structuur van belang; vaste groepen, vaste tijden en vaste begeleiders waardoor de rust en groei sterke ankers zijn. 

 

Vraag een intakegesprek aan

 

In de middag zijn wij open van 14-16 uur en van 16-18 uur en elke avond van 19-21 uur. Op zaterdag zijn wij (in Lelystad) open van 12-14 uur.  

 

Studiebegeleiding (ook online) voor het voortgezet onderwijs:

-Eenmaal per week kost 165 euro per maand

-Tweemaal per week kost 255 euro per maand

-Driemaal per week kost 355 euro per maand 

 

Bijles op locatie of online:

50 euro per uur

 

Basisschoolbegeleiding voor het basisonderwijs (ook online):

-Eenmaal per week kost 115 euro per maand

-Tweemaal per week 1 uur kost 225 euro per maand

 

Administratiekosten en/of intakegesprekken brengen wij niet in rekening. Ook de overige gesprekken, bijvoorbeeld op school, rekenen wij niet. Contacten buiten de begeleidingsuren om met ouders brengen wij ook niet in rekening, maar houden wij wel heel graag. Lessen die niet gevolgd kunnen worden mogen binnen twee weken ingehaald worden op de beschikbare momenten. Graag afzeggen via het contactformulier of met een berichtje naar 06-39719823

 

Meer informatie over de kosten