• darkblurbg
  • darkblurbg

Flevoland, Harderwijk en Zwolle

Wij hebben zes vestigingen in de plaatsen Almere, Dronten, Emmeloord, Lelystad, Zeewolde en Zwolle. Wij werken ook op externe locaties als scholen en bij instellingen. Op meerdere scholen geven wij ook intern begeleiding. Soms in groepjes, vaak 1 op 1. Op zeer efficiënte wijze richten wij onze begeleiding in, geen minuut is onbenut. Woont u in een plaats waar wij geen vestiging hebben? Dan is daar dus een oplossing voor te vinden. Onze online begeleiding bieden wij aan iedereen die onze hulp kan gebruiken, uiteraard voor heel Nederland.

Onze trainingen geven wij door het land heen, voor meer informatie over De Routes verwijs ik graag door naar www.de-routes.nl. Individuele begeleiding voor leerlingen die vanuit pgb of zorg in natura (ZIN) ondersteuning krijgen geven wij ook in de zeven genoemde plaatsen via onze tak Zorgbegeleiding ZBL. Kijk voor meer informatie op www.zorgbegeleidinglzbl.nl of bel met Eelco 06-18276148 of Tinette 06-39719823.

In Almere-Stad zitten wij aan De Binderij 6-8, in Dronten aan de Drieslag 30, in Emmeloord aan Nagelerstraat 23-25, in Lelystad zitten wij aan Schans 19-21, in Zeewolde aan Mazerhard 71 en in Zwolle Stadshagen aan Sportlaan 4 in het gebouw van CSV'28. 

Graag ontvangen wij u voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarin we de leerbehoefte van uw kind(eren) verder kunnen bespreken en ons aanbod uit kunnen leggen. Want het startpunt van onze begeleiding is de leerbehoefte van de leerling. Van daaruit gaan wij aan de slag, onderzoeken we hoe de leerling werkt en leert en werken we aan verbetering. Alles wat wij doen voor de leerling is op maat, dus individueel. Dat is de beste methode, kijken naar wat het kind nodig heeft en werken naar succeservaringen en vertrouwen in het eigen vermogen.