Bijles nodig in Zwolle? Online of op locatie!?

Wij bieden bijles voor alle leerlingen, alle vakken en alle richtingen en dat zowel online als op een van onze locaties. Van de basisschool tot en met het voortgezet onderwijs van wiskunde tot en met Frans en Duits, scheikunde, economie of breuken, wij ondersteunen alle vakken. Onze begeleiding is op maat en altijd gericht op vooruitgang bij de leerling. De leerling staat centraal! Daarnaast werken wij ook aan een haalbare planning voor thuis. Het team van Studiecentrumc2 heeft zeer veel ervaring en kennis van methodes, leerstrategieen en leerbehoeften.

Bijles online

Online bijles kan per uur afgenomen worden tot twee uur per keer maximaal. Omdat een leerling ook vaak zelf even de verwerking moet doen bieden wij dit aan per uur. Graag spreken wij de leerling dan wel elke week om zo de vooruitgang te waarborgen en stabiliteit te creeren. Bel 06-39719823 om dit in te plannen of via de contactpagina.

Bijles op locatie

Een bijles op locatie is één uur per keer en is vooral geschikt voor leerlingen die zo'n grote achterstand hebben dat er veel uitleg nodig is en voor leerlingen die niet zelfstandig aan de slag kunnen. Wij werken met structuur en rust, wat overzicht en vertrouwen biedt en een goede basis is om succes te bereiken. Wanneer een leerling wel zelfstandig kan werken en graag met de uitleg zelf aan de slag wil, waarna wij weer kunnen bijsturen of nog meer kunnen bieden dan is huiswerkbegeleiding meer op zijn plek. Huiswerkbegeleiding volg je in een kleine groep van maximaal vijf leerlingen die allemaal een eigen traject volgen. Vaste begeleider, vast moment en twee uur per keer. Naast werken aan het huiswerk kijken wij ook naar waar de hiaten zijn en leren wij studievaardigheden aan waardoor het leren gemakkelijker wordt. Voor de tarieven op locatie, kijk dan op onze pagina, openingstijden en tarieven. 

Meer weten? Wij horen het graag! Je bent meer dan welkom om gebruik te maken van ons gratis en vrijblijvend intakegesprek.