• darkblurbg

Bijles voor het basisonderwijs

Zit jouw kind op het basisonderwijs en kan hij of zij extra ondersteuning gebruiken? Studiecentrumc2 is dan het juiste adres. Ons team van ervaren en enthousiaste onderwijzers ondersteunen leerlingen bij alle vakken van het basisonderwijs. Rekenen, begrijpend lezen, spelling, woordenschat of vakken die op school gegeven worden, wij kunnen ze ondersteunen. Dat doen wij het liefste in samenwerking met school zodat de leerling het snelste de effecten merkt. Want wanneer wij aandacht geven aan wat er op school behandeld wordt dan versterken wij elkaar. Als dat niet mogelijk is dan werken wij vanuit onze ervaring en kennis en met onze eigen materialen. Wij zijn zeer goed op de hoogte van wat welke leerling in welke groep voor lessen krijgt. Vaak maken we gebruik van spelend leren, door allerlei opdrachten te geven waardoor de leerling ook de oefeningen doet, maar dat het leuk is om te volgen. Het zelfvertrouwen neemt toe en leerlingen en wij werken er dan naar toe dat de leerling ook op school laat zien dat het lukt. Er worden heel vaak mooie stappen gemaakt!

De begeleiding wordt in de middag gegeven en duurt een uur. In één groep zitten maximaal vijf leerlingen en volgt elk kind een eigen traject, de begeleiding is altijd op maat. Een vaste begeleider, begeleiding op een vast tijdstip en een doorgaande leerlijn zijn de basis tot een succeservaring bij de leerling. 

Ben je geinteresseerd in wat wij kunnen betekenen voor jouw kind? Neem dan contact met ons op, dat kan via de contactpagina.