• darkblurbg

Online huiswerkbegeleiding of coaching nodig? 

Kom je er (even) niet uit? Is de leerstof je niet duidelijk of lukt het plannen je niet goed? Hik je aan tegen een werkstuk wat echt af moet? Examens of toetsen voor de deur? Wij helpen bij alle vakken, alle opdrachten en dat van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO, HBO tot sommige universitaire studies. Met onze begeleiding kom jij er wel uit, snap je de som wel of begrijp je de spellingsregels toch! Hoe dat komt lees je hieronder. Bij ons leer je!

Of neem direct contact op


Wij begeleiden elk kind/ jongere met zijn of haar eigen leerbehoefte. Door een intakegesprek horen wij onder andere waar jij tegenaan loopt, wat niet lukt en hoe lang dat al zo is. Aan de hand van alle verkregen informatie wordt je gekoppeld aan een van onze professionele begeleiders. Zij nemen contact met jou op en bespreken hoe het online begeleiden in zijn werk gaat. Wanneer de echte begeleiding dan begint zit jij er klaar voor om je vragen te stellen en de begeleider zit klaar voor jou. Via Whatsapp kan je foto's sturen van de stof waar je tegen aan loopt. Heel vaak kennen wij de methodes wel, maar dan alsnog is het goed als je een foto stuurt, zodat wij de specifieke vraag ook lezen. Dan gaan we uitleggen via Teams. En begeleiden we eigenlijk zoals we dat ook fysiek op locatie doen. De uitleg geen wij op zo'n manier dat jij het ook echt begrijpt, passend bij jouw leerstijl en bij jouw manier van werken. Ondertussen proberen we ook waar nodig of handig, studievaardigheden aan te leren. Hoe vat je samen, hoe leer je eigenlijk en hoe onthoud je gemakkelijker? 

Online_begeleiding


Nog even in het kort; alle vragen die je hebt over schoolwerk kan je aan ons stellen. Wij helpen je echt verder op weg! Voor alle vakken en alle richtingen. Van basisonderwijs tot en met sommige universitaire studies.
 

Wil je meer weten? Bel dan met 06-39719823 of mail ons! info@studiecentrumc2.nl